Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
I am what I shoot.

vineri, 18 martie 2011

Scrisoare catre el

Dragul meu iubit,

       Îți scriu această pagină să-ți mărturisesc ca mă rănești.Prima zi a fost magică, a doua zi a fost de vis, în a treia universul nu mai exista.Eram doar noi doi.Am simțit în clipa aia că tu ești alesul.M-am dăruit ție nu numai fizic.Eram în totalitate a ta, tu erai în totalitate al meu și am reușit să creem androginul pe care zeii l-au pedepsit.Nu e minunat?Să reușești să duci la capăt o misiune.Știu că în viața asta probabil am bifat acest aspect și nu-mi pasă de celelalte 6 vieți prin care am trecut, pentru că știu că am trăit-o pe asta intens datorită ție.

      Te vei întreba de ce mă rănești.Pentru că ai devenit un egoist, iubirea și încrederea ta s-a transformat în obsesie.Mă acuzi de lucruri pe care nici nu intenționam să le fac.Mă bați cu vorbele, iubite și mă doare!Un lucru mai dureros de-atat nu va exista niciodată.E ca și când aș fi o floare căreia îi tai rădăcinile, mă lași să ma usuc în loc să ma pui în apă să-mi alini durerea.Cu ce-am greșit?Am greșit oare că te iubesc prea mult?Sau nouă nu ne-a fost sortit să fim alături? Nu-ți înteleg satisfacția de a mă vedea vinovată de un lucru insignifiant.

     Poate nu meriți să porți inelul ce ne leagă, pentru că ura și gelozia ta îl înnegresc.La fel ca un lacăt aruncat în apă ce-și așteaptă trecerea timpului să ruginească.
   Această durere mă face să mă îndoiesc de dragostea ce ți-o port că povara care m-ai pus s-o car e prea grea, prea dureroasă și mă distruge.Dintr-o relație cu prea multă iubire, mi-am dat seama că rezultă doar cenușă.O cenușă din care nu mai renaște pasărea Phoenix. 

   M-ai pierdut, dar nu în totalitate.Permite-mi să fiu negativistă, fiindcă te cunosc.Năravul nu ți-l vei schimba niciodata.E alegerea ta...

Cu drag,
a ta confuză dragoste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu